Recensies

Manuela

Ik hoorde een enthousiast verhaal van mijn schoonzus over een drukpuntmassage….dit was 2008 en zo is het allemaal begonnen voor mij. Het was best spannend want ik had nooit een massage ondergaan. Het voelde meteen goed. Everdien is erg laagdrempelig, zuiver en inspirerend! Ik voelde mij direct op mijn gemak. Daarnaast is Everdien erg duidelijk en helder. Ze heeft nooit de indruk gewekt dat zij klachten kon verhelpen.

Ik had veel last van mijn nek en rug. Verder had ik veel last van huidallergieën. Vanaf het moment dat ik bij Everdien kom heb ik nooit geen last meer gehad van huidallergieën. Ook de pijn in de nek en rug werd steeds minder. Ik voelde me beter in mijn vel zitten. De huid werd echt soepeler! Verder heb ik veel van haar geleerd over mijn eigen lichaam. Ik liet me helemaal gaan waardoor ik zelf ook actief meewerkte aan het reinigen/opruimen van blokkades in mijn lijf.

Kortom ik ben razendenthousiast over Everdien en haar massagetechnieken. Veel mensen heb ik doorverwezen naar haar. Ik zou het echt iedereen gunnen om af en toe een massage te ondergaan. Ervaar zelf wat het met je doet en wat het oplevert.

Saskia

Medio 2011 leerde ik Everdien kennen. In verband met psychosomatische klachten bezocht ik haar voor een accupressure massage. De massage gaf een verlichting van de klachten. Niet alleen door het weer laten stromen van de energie, maar ook door de fijne gesprekken die ik met haar had na de massage.

Tijdens de massage voelde Everdien intuitief emoties, gevoel en levensvragen aan, dat mij weer inzichten gaf. Hier zijn we verder op ingegaan tijdens psycho-energetische behandelingen, waarbij zij mij leerde en vertrouwen gaf om naar mijn gevoel te gaan.

Het diepste van je kern wordt geraakt, maar door ernaar toe te gaan, te beleven en vervolgens het om te zetten naar een positief gevoel en gedachten, krijg je het gevoel dat de zon weer gaat schijnen (letterlijk).